Luistelukoulut

Innostuitko luistelusta ja haluat jatkaa harjoittelua? Luisteluharjoittelua voit jatkaa turvallisesti seurojen luistelukouluissa, lajiliittojen kouluttamien ohjaajien johdolla. Luistelukouluissa opit taitoja, joiden harjoittelua voit jatkaa Luistelupassin videoiden avulla.

Katso tästä sinua lähimpänä olevat luistelukoulut
Pikaluistelukoulut >>

Luistelupassi apuna harjoittelussa
Luistelupassi on Suomen Luisteluliiton ja Suomen Taitoluisteluliiton yhdessä kehittämä tuote luisteluharjoitteluun. Luistelupassia suositellaan käytettäväksi lajiliittojen seurojen järjestämien luistelukoulujen yhteydessä.

Luistelupassista löytyy ilmainen aloitustaso, pääsy taitoluistelijan ja pikaluistelijan passiin ja harjoitustasoille on maksullinen. Maksullisen passin voi ladata 0,99 euron hintaan. Luistelupassi on mobiiliverkkopalvelu, joka toimii parhaiten älypuhelimien oletusselaimilla, 3G tai 4G verkoissa.

Kokeile Luistelupassia ilmaiseksi!
Luistelupassia voi kokeilla ilmaiseksi. Luistelulajiliitot vastaavat aloitustason passin tilauksen kuluista.  Näillä ohjeilla voit tilata ilmaisen Luistelupassin puhelimeesi, jossa pääset tutustumaan ensimmäisiin taitotasoihin:

  • Lähetä viesti LUISTELU numeroon 16323
  • Saat paluuviestinä puhelimeen linkin, jota klikkaamalla passi avautuu puhelimen verkkoselaimeen
  • Ota Luistelupassi käyttöön kirjaamalla selaimen ehdottamiin kenttiin passin haltijan (puhelimen omistaja) tai luistelijan tiedot. Huom! Lajia tai seuraa ei tarvitse vielä valita
  • Kiinnitä passin kuvake puhelimen näytölle valitsemalla selaimen valikosta vaihtoehto ”kiinnitä aloitusnäyttöön”
  • Luistelupassin voi myöhemmin halutessaan siirtää toiseen numeroon, jolloin myös suoritetut tasot säilyvät

Katso lisää pikaluistelijan tai taitoluistelijan luistelupassista >>