Rullaluistelun Suomen mestaruuksista kilpaillaan tulevana viikonloppuna Oulussa.

Oulun Virpiniemi ja Iinatin moottorirata toimivat kisanäyttämöinä viikonloppuna, kun rullaluistelijat kilpailevat paremmuudessaan sekä SM-maratonilla, että SM-ratakilpailuissa. Maratonin miesten yleisessä sarjassa mestaruutta puolustaa hämeenlinnalainen Helsingin Työväen Luistelijoita edustava Jani Virtanen. Ratakilpailussa Teemu Ylänen on hallitseva Suomen mestari 200 metrin pikamatkalla, mutta Jani Virtanen hakee uusintaa viime vuoden 1500 metrin sekä 10 000 metrin SM-kilpailusta.

Kilpailuaikataulu ja ohjelma:

Rullaluistelun SM-maraton ja 7. Virpiniemen rullaluistelumaraton
Lauantaina 3.8.2019 kello 11.00 alkaen Virpiniemen Liikuntaopisto
Kilpailukutsu >>

Rullaluistelun Rata-Sm ja Junnu Cup
Sunnuntaina 4.8.2019 kello 11.00 alkaen, Iinatin vanha kartingrata
Säännöt ja kilpailukutsu >>