Kakskerran lenkki ja sauvarullaluistelun Sm-kilpailut

Rullaluistelukausi jatkuu viikonloppuna Turussa, kun perinteinen Kakskerran lenkki luistellaan Hirvensalossa. Tapahtuma tarjoaa jälleen kerran hienon liikuntaelämyksen kaiken ikäisille, liikunnan ystävistä kilpaharrastajiin.

Kakskerran lenkki ja sauvarullaluistelun Sm-kilpailu starttaa Hirvensalon hiihtokeskuksen edustalta sunnuntaina 16.6. klo 12.00. Sarjat ja matkat muodostuvat helpommasta 16km reitistä sekä 38km haastavampi kisareitti, joka on myös yleisten sarjojen sauvarullaluistelun Sm-kilpailu.

Vielä ehdit mukaan!

Vaativa 38 km
sauvoilla tai ilman
Ilmoittaudu tästä >>
Osallistumismaksu 23 eur (ennakkoilmoittautuneille), maksetaan paikan päällä. Jälki-ilmoittautumislisä 7 eur (ennakoilmoittautumisen sulkeuduttua). Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 11.00 mennessä.

Helppo 16 km sauvoilla tai ilman
Ilmoittaudu tästä >>
Osallistumismaksu 15 eur (ennakkoilmoittautuneille), maksetaan paikan päällä. Jälki-ilmoittautumislisä 5 eur (ennakoilmoittautumisen sulkeuduttua). Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 11.00 mennessä.

Sauvarullaluistelun Sm-kilpailut
Kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Lisätietoja lisenssistä ja lisenssivakuutuksista >>

Sauvarullaluistelun säännöt >>

Järjestäjä:

Turun Urheiluliitto – TuUl, seurayhtymä ja SLL tapahtumat

Lisätietoja:

http://www.kakskerranlenkki.fi