Pekka Koskelasta ja Susanna Potkasta triplamestareita

Pekka Koskela ja Susanna Potka saavuttivat kotikisoissaan Seinäjoella jälleen kaksi Suomen mestaruutta eilisten jatkoksi.

Toisena kilpailupäivänä ratkaistiin kirpeässä pakkassäässä sprinttereiden mestaruus ja 500 metrin mestaruus, jonka ensimmäinen luistelu oli luisteltu jo perjantaina.

Susanna Potka voitti sprinttereiden pistekilpailun pistein 179,870. Hopealle luisteli Elina Risku ja pronssille Mariel Puolakka. Kolmen matkan jälkeen toisena ollut Saana Hyttinen kaatui viimeisellä matkalla ja putosi loppupisteissä seitsemännelle sijalle.

Pekka Koskela vei miesten voiton pistein 146,870. Hopeamitali ripustettiin Pasi Koskelan ja pronssinen mitali Mika Poutalan kaulaan. Pasin ja Mikan välinen ero loppupisteissä oli alle kaksi kymmenystä.

500 metrin matkakohtaisessa kilpailussa Susanna Potka vei voiton pistein 87,99. Toiseksi luisteli Saana Hyttinen ja kolmanneksi Mariel Puolakka. Miehissä Pekka Koskela vei kultamitalin pistein 72,93. Hopean voitti tälläkin matkalla Pasi Koskela ja pronssin Mika Poutala. Markus Puolakka hätyytteli mitalisijoja luistellen lauantaina kolmanneksi parhaan ajan.

Nuorten sarjoissa 500 mestaruudet menivät A-sarjassa Juho Jääskeläiselle ja Laura Korisevalle ja B-sarjassa Tommi Pullille ja Saana Hyttiselle.

Kilpailut jatkuvat huomenna 1500 metrin matkakohtaisella mestaruuskilpailulla.