KENSU:n short track -leiri 26.-28.7.2024

KENSU:n ja Vuokatin urheiluopiston yhteistyössä järjestämä kaukalopikaluisteluleiri 26.-28.7.2024. Leiri on suunnattu kaikille kaukalopikaluistelusta kiinnostuneille ikää katsomatta, joten mukaan ovat tervetulleita niin juniorit kuin masterit. Leirin valmentajina toimivat Verneri Kinnunen ja Miro Puolakka. Pikaluisteluseurojen omia valmentajia ja ohjaajia toivotaan myös osallistumaan mukaan ohjaustoimintaan. Leiri koostuu jää- ja kuivaluisteluharjoituksista Vuokatin urheiluopiston hienoissa olosuhteissa. Vuokatin jäähallista löytyvät myös Suomen ainoat kaukalopikaluisteluun suunnitellut kansainvälisien standardien suojapatjat, joten luistelu on turvallista myös korkeammilla vauhdeilla.

Leiriohjelmaan kuuluu vanhemmille sekä aloitteleville kaukalopikaluisteluvalmentajille- ja ohjaajille suunnattu koulutus, joka koostuu luennoista ja harjoitusten ohessa tapahtuvista demoista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen kalenterissa >>