Tuukka Suomalaisen kisa jäi kesken Inzellissä

Sprinttereiden MM-kilpailuissa ensimmäisenä päivänä lupaavassa vauhdissa ollut Tuukka Suomalaisen kilpailu jäi kesken valitettavan hylkäyksen takia. Varaslähtö koitui kuitenkin kohtaloksi Suomalaiselle, kilpailussa, jotka olivat hänen ensimmäiset aikuisten arvokilpailut. Avauspäivänä Suomalainen teki uudet ennätyksensä 500 ja 1000 metrillä.

Sprinttereiden maailmanmestaruuden voitti Kiinan Zhongyan Ning, joka oli nopein molempina päivinä 1000 metrillä. Kilpailussa toiseksi tuli Alankomaiden Jenning De Boo yli 0,74 pistettä voittajasta. Kanadan Laurent Dubreuil, jonka vahvat 500 metrin luistelut siivittivät hänet kolmanneksi.

Naisten sprittereiden maailmanmestariksi luisteli Miho Takagi. Takagi vei mestaruuden hollantilaisten nenän edestä, sillä 500 metrin ykkönen Femke Kok ei pysynyt enää 1000 metrillä japanilaisen vauhdissa. Kolmas oli Jutta Leerdam.

Sprinttereiden MM-kilpailujen lopputulokset ISU:n tulospalvelussa >>