Samuli Suomalainen 23:s yleisluistelijoiden MM-kilpailuissa

Saksan Inzellissä järjestetyissä yleisluistelijoiden MM-kilpailuissa oli suomalaisedustaja ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007 ja Jarmo Valtosen. Samuli Suomalainen oli kilpailujen 23:s luistellen kauden parhaansa 500 metrillä lauantaina, ajalla 36,08, jolla Suomalainen oli kilpailun viidenneksi nopein. Neljän matkan yhteispistekilpailuissa kahdeksan parhaan joukkoon ja päätösmatkana luisteltavalle 10 000 metrille sen sijaan Suomalainen vielä yltänyt.

Kilpailun voitti yhdysvaltalainen Jordan Stolz, joka oli nopein sekä 500 ja 1500 metrillä, tehtaillen Inzelliin uudet rataennätykset. Myös henkilökohtainen ennätys 5000 metrillä ja 10 000 metrillä siivittivät Stolzin maailmanmestaruuteen pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Alankomaiden Patrick Roestiin. Kolmas oli Norjan Hallgeir Engebråten.

Yleisluistelijoiden maailmanmestaruuskilpailuiden naisten sarjassa Alankomaat otti kolmoisvoiton maailmanmestari Joy Beunen johdolla. Toiseksi sijoittui Marijke Groenewoud ja kolmanneksi Antoinette Rijpma-De Jong.