Hopealuistinfinaalin ensimmäinen päivä aurinkoisessa Oulunkylässä

Nuorten pikaluistelijoiden Hopealuistinfinaali järjestetään 10.-11.2. Helsingin Oulunkylän tekojääradalla. Kilpailuissa ovat mukana E-, D- ja C-sarjat. Pakkanen hellitti sopivasti kilpailujen alkuun ja tuulettomassa säässä päästiin nauttimaan kilpaurheilussa aurinkoisissa olosuhteissa.

E-sarjoissa kilpailtiin ensimmäisenä päivänä 300 ja 500 metriä. E-tyttöjen sarjassa kilpailua johtaa kahden ensimmäisen matkan jälkeen Lea Sorvakko (HLK), ennen Juliet Koukoa (KENSU), joka kaatui avausmatkalla. Kolmantena on Ada Hänninen (KENSU). E-pojissa kärkipaikalta toiseen kilpailupäivään lähtee Leo Huhtala (HLK). Toisena on niin ikään HLK:ta edustava Jonatan Holmi ja kolmantena heidän seurakaverisa Konsta Ranta-Korpi.

D-sarjassa kilpailtiin avauspäivänä 500 ja 1000 metriä. D-tytöissä kilpailua johtaa Usva Muhonen (HLK), ennen Seinäjoen Urheilijoiden Eveliina Hongistoa ja KENSU:n Helinä Wannasta. D-pojissa kärkipaikkaa pitää hallussaan Erik Vuorisalo (PoPy). Toisena on hänen seurakaverinsa Mikael Jansson ja kolmantena Peetu Mukkala (SU).

C-sarjassa kilpailtiin niin ikään 500 ja 1000 metriä avauspäivänä. C-tytöissä Ida Holopainen on yhteispistejohdossa ennen Porin Pyrinnön luistelijiota, Milla Isokorpea ja Iiris Vuorisaloa. C-pojissa kilpailu on kolmen kauppaa, jossa kilpailua johtaa Hemmo Hannula (HLK). Toisena ennen sunnuntaita on Veikka Mukkala (SU) ja kolmantena Veikka Kaiku (PoPy).

Lauantaipäivä huipentui seurojen väliseen viestikilpailuun, jossa voittajaksi luisteli Porin Pyrinnön 1. joukkue, kokoonpanolla Veikka Kaiku, Milla Isokorpi ja Iiris Vuorisalo. Hopealle sijoittuivat Helsingin Luistinkiitäjien 1. joukkue: Henna Honkio, Ida Holopainen ja Hemmo Hannula. Pronssimitalit pokkasivat Seinäjoen Urheilijat 1. joukkue: Veikka Mukkala, Otso Pollarinen ja Peetu Mukkala.

Kilpailut jatkuvat sunnuntaina kello 11.00 jokaisessa sarjassa kahdella henkilökohtaisella kilpailumatkalla.

1. kilpailupäivän tulokset >>

2. kilpailupäivän aikataulu >>

2. kilpailupäivän 1. matkat parijärjestys >>