Masters’ Sprint Games

Seitsemän suomalais-Masteria oli mukana Baselga di Pinèn sprinttimestaruuskisoissa Italiassa. Kilpailuihin osallistuivat: Marja Sisso-Koriseva ja Outi Pinomäki (N55), Mika Siren (M55), Jyrki Hietanen (M60), Risto Jokela ja Seppo Saarinen (M65) sekä Paavo Salonen (M70).

Parhaan suomalaissijoituksen pokkasi Risto Jokela, joka voitti pronssia M65-sarjassa. Seppo Saarinen oli saman sarjan yhdeksäs. Kärkiviiksikkoon ylsivät myös Mika Siren (M55) sekä Marja Sisso-Koriseva, joka sijoittui viidenneksi N55 sarjassa neljän matkan yhteispistekilpailussa. Outi Pinomäki olisi ilman ratarikkoa ollut taistelussa pronssimitalista, mutta koki valitettavan diskauksen heti kisojen avauspäivänä. Suomalaisittain kokeneinta ikäluokkaa kilpailuissa edustanut Paavo Salonen sijoittui hurjan kovatasoisessa sarjassa yhdeksänneksi. Jyrki Hietasen (M60) kilpailu jäi kesken avauspäivän jälkeen, mutta oli kahdeksentana kahden matkan jälkeen.

Tulokset kokonaisuudessaan >>

Lue myös joukkueen kisakuulumiset >>