Nuorten talviolympialaisten pikaluistelu huipentui massastarttiin – Rintala alkueränsä 15.

Nuorten talviolympialaisten pikaluistelu Gangwonissa päättyi torstaina tyttöjen ja poikien massastarttiin. Suomalaisista kisoissa mukana ollut Eeka Rintala oli 500 ja 1500 metrin kilpailujen lisäksi mukana myös massastartissa, mutta ei päässyt mukaan finaaliin. Rintala oli alkueränsä 15, kun eristä jatkoon meni 8 parasta. Poikien kilpailussa voittajana maaliin saapui jälleen Saksan Finn Sonnekalb. Toiseksi sijoittui Kiinan Baoshuo Pan, ennen kolmanneksi tullutta Norjan Eirik Andersenia. Tyttöjen sarjassa voittajaksi luisteli Alankomaiden Angel Daleman ennen joukkuetoveriaan Jasmijn Veenhuis. Kolmanneksi tuli Kiinan Yunqi Liu.

Kisojen päivittyvä suomalaisaikataulu löytyy Gangwonin kisasivuilta. Täppää aikataulusta “change to my time”, niin kilpailuaikataulu näkyy Suomen aikaa. https://olympics.com/gangwon-2024/en/results/all-sports/noc-schedule-finland.htm