Nuorten talviolympialaiset alkoivat – Eeka Rintala vauhtiin kolmantena kisapäivänä

Neljännet nuorten talviolympialaiset kisataan 19.1.-1.2.2024 Gangwonin maakunnassa Etelä-Koreassa, jossa kilpailtiin talviolympialaisten merkeissä myös vuonna 2018. Suomen joukkueessa on 51 urheilijaa, ja he kilpailevat kymmenessä eri lajissa ja maanantaina suomalaisvärejä pikaluisteluistelussa edustaa seinäjokilainen Eeka Rintala. Rintalan kisavalmentajana toimii Verneri Kinnunen. Rintala pääsee vauhtiin kolmantena kisapäivänä, varhain klo 05.00 Suomen aikaa 500 metrin kilpailussa.

Kisojen päivittyvä suomalaisaikataulu löytyy Gangwonin kisasivuilta. Täppää aikataulusta “change to my time”, niin kilpailuaikataulu näkyy Suomen aikaa. https://olympics.com/gangwon-2024/en/results/all-sports/noc-schedule-finland.htm