Ikäkausimaaottelujoukkue valittu

Nuorisovaliokunta on valinnut joukkueen Hollannin Heerenveenissä järjestettävään Ikäkausimaaotteluun, jossa kilpailevat Hollanti, Norja, Saksa sekä nyt Suomi, että muutama Euroopan pikaluistelumaa. European Youth Country Match järjestetään Heerenveenin Thialf-hallissa 16.12.2023, jota ennen on tiistaista perjantaihin kestävä leiritys.

Ikäkausimaaottelussa kilpailevat kunkin maan parhaimmisto C- ja B-ikäluokissa ja European Youth Country Match koostuu kolmen päivän harjoitusleiristä ja joka huipentuu lauantain 500, 1500 ja massastartin yhdistelmäkilpailuun.

Suomen joukkue – European Youth Country Match

B-tytöt

Meri-Vuokko Hannula

Oona Koivupuisto

Unna Muhonen

Saaga Rintala

B-pojat

Eeka Rintala

Eemeli Lassila

C-tytöt

Milla Isokorpi

Iiris Vuorisalo

C-pojat

Hemmo Hannula

Veikka Mukkala

Veikka Kaiku

Valmentajat
Jaakko Hautamäki
Juho-Jaakko Yli-Ilkka