Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiön opiskeluapurahat 2023-2024

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiön opiskeluapurahat lukuvuodelle 2023–24 ovat nyt haettavissa. Välittäisitkö viestiä eteenpäin organisaatiosi nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla jne. Varmistetaan yhdessä, että kaikki potentiaaliset apurahan hakijat ovat tietoisia tästä mahdollisuudesta!

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiön opiskeluapurahaa lukuvuodelle 2023–24 voi hakea 15.9. saakka

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) myöntää vuosittain opiskeluapurahoja kansainvälistä menestystä tavoittelevien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden opintoihin ammatillisessa oppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Apurahaa lukuvuodelle 2023–24 voi hakea 15. syyskuuta saakka.

Opiskeluapurahalla halutaan edesauttaa tutkinnon suorittamista tukemalla urasiirtymävaiheessa olevien urheilijoiden kouluttautumista uuteen ammattiin sekä helpottamalla nuorten urheilijoiden siirtymistä jatko-opintoihin toisen asteen koulutuksen jälkeen. Opiskeluapurahan avulla voidaan myös rytmittää opintoja lukuvuoden aikana tai lukuvuosien välillä siten, että opiskelu tukee urheilutuloksen tekemistä.

Täyden URA-apurahan määrä on 3000 euroa ja se maksetaan kahdessa osassa, marras-joulukuussa 2023 ja maaliskuussa 2024. Apuraha voidaan myöntää myös puolikkaana koko lukuvuodeksi tai vain syys- tai kevätlukukaudeksi.

Tarkempaa tietoa apurahan hakuun liittyen sekä linkki sähköiseen hakulomakkeeseen löytyy URA-säätiön nettisivulta: https://olympiakomitea.fi/urasaatio

Lisätietoa apurahan myöntämiskriteereistä:
Opiskeluapurahan myöntämisperusteet lukuvuodelle 2023-2024_URA
Grunder för beviljande av studiestipendium för läsåret 2023–2024_URA