2023 – Clas Thunbergin muistokilpailut sekä Kalle Valtosen maraton & SM-ratamaraton

Vuosi 2023 starttaa kansallisen kilpailutoiminnan osalta lauantaina 14.1. järjestettävillä Clas Thunbergin muistokilpailuilla sekä sunnuntaina 15. tammikuuta järjestettävällä Kalle Valtosen maratonilla, jonka yhteydessä samalla luistellaan ratamaratonin SM-kilpailuissa.

Clas Thunbergin muistokilpailut käydään lauantaina iltakilpailuna alkaen kello 12.00 ja Kalle Valtosen maraton sunnuntaina 10.00 alkaen.

Clas Thunbergin muistokilpailut ovat samalla Nuoriso Cupin sekä Master Cupin osakilpailut ja kaikkia osallistujia suositellaan osallistumaan myös Kalle Valtosen maratonille sekä ratamaratonin SM-kilpailuun. Kalle Valtosen maratonilla on valittavana 10km, 20km ja 30km matkat, jotka luistellaan yhteislähtönä sekä SM-matkat miehille 30km ja naisille 20km.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet kilpailukalenterista:

Clas Thunbergin muistokilpailut 14.1.2023 >>

Kalle Valtosen maraton sekä ratamaratonin SM-kilpailut 15.1.2023 >>