Ikäkausimaaottelu 2023

Nuorisovaliokunta on valinnut joukkueen tällä kertaa Hollannin Heerenveenissä järjestettävään Ikäkausimaaotteluun, jossa kilpailevat Hollanti, Norja, Saksa sekä nyt Suomi, että muutama Euroopan pikaluistelumaa. European Youth Country Match järjestetään Heerenveenin Thialf-hallissa 7.1.2023, jota ennen on tiistaista perjantaihin kestävä leiritys.

Ikäkausimaaottelussa kilpailevat kunkin maan parhaimmisto C- ja B-ikäluokissa ja European Youth Country Match koostuu kolmen päivän harjoitusleiristä ja joka huipentuu lauantain 500, 1500 ja massastartin yhdistelmäkilpailuun.

Lisätiedot:

Kimmo Kivioja
040 356 6079
rossignolfinland(a)gmail.com

Anssi Kallinen
050 379 7919
anssi.kallinen65(a)gmail.com

Suomen joukkue

B-juniorit

Ilona Wannas

Jeremias Heikkinen
Luka Rintala

C-juniorit

Oona Koivupuisto
Ida Holopainen
Unna Muhonen
Iiris Vuorisalo

Eemeli Lassila
Eeka Rintala

Valmentajat

Verneri Kinnunen

Juho-Jaakko Yli-Ilkka