Juuso Lehtonen hopealle Seinäjoen maailmancupissa

Nuorten ja neo-senioreiden maailmancupin kilpailut tulivat päätökseen sunnuntaina hentoisessa lumisateessa Seinäjoen Jääurheilukeskuksessa. Kahden viikon kisarupeaman päätteeksi päästiin suomalaisittain nauttimaan myös mitalijuhlista. Juuso Lehtonen luisteli hopealle sunnuntain päätöspäivänä 500 metrin kilpailussa neo-senioreissa. Lehtosen aika parani yli kolme kymmenystä edellisviikonlopusta, kellojen pysähtyessä nyt aikaan 37,61. Neo-senioreiden kilpailun voitti jälleen Espanjan Nil Llop Izquierdo, ajalla 37,09. Samassa kilpailussa Tuukka Suomalainen sijoittui neljänneksi ajalla 38,00, Max Kokko seitsemänneksi ajalla 38,24 ja Emil Ervik 14:nneksi ajalla 39,68.

Neo-senioreiden 500 metrin kilpailut tulokset >>

Seinäjoen nuorten ja neo-senioreiden maailmacupin kilpailun tulokset >>