World Ice Skating Day

4.12.2022 vietetään Kansainvälisen Luisteluliitto ISU:n organisoimaa maailmanlaajuista World Ice Skating Day:a. Suomen Luisteluliitto järjestää nuorten maailmancupin osakilpailun aikana luistelutapahtuman kaikenikäisille.

Maailmanlaajuisena luistelupäivänä 4.12. Suomen Luisteluliitto isännöi tapahtumaa, joka järjestetään Ice Skating Tour -tiiminsä toimesta. Ice Skating Tour on tapahtumajärjestelykonsepti, jonka tavoitteena on järjestää luistelutapahtumia lapsille ja perheille ja varmistaa heille ikimuistoinen päivä. Tapahtuman tarkoituksena on liikkua ja tukea terveellisempää elämäntapaa ja tuoda luistelun iloa kaikille iästä ja taidoista riippumatta.

https://www.worldiceskatingday.com/event-locator/finland-seinaejoki

Paikka

Seinäjoen Jääurheilukeskus
Alaseinäjoenkatu 9, Seinäjoki
Harjoitushalli, tekojääradan päässä