Short Track leiri Vuokatissa 4.-6.11.

Tervetuloa tutustumaan short trackiin eli kaukalopikaluisteluun! Vuokatti Sport ja Suomen Luisteluliitto järjestävät yhteistyössä viikonlopun mittaisen tutustumisleirin, joka sisältää runsaasti jääaikaa sekä oheisharjoittelua mm. telinevoimistelusalissa.

Leiri soveltuu kaikille 11-15 vuotiaille luistelusta kiinnostuneille, jotka haluavat päästä kokeilemaan uutta lajia. Leiri soveltuu erinomaisesti myös muiden jäälajien harrastajille, jotka haluavat saada uutta potkua luisteluun. Leirillä valmentajina toimivat entiset maajoukkuetason pikaluistelijat Miro Puolakka ja Verneri Kinnunen.

Viikonlopun aikana pääset kokeilemaan short trackia siihen kuuluvilla välineillä ja mikä parasta – olosuhteet leirin järjestämiselle ovat parasta A-luokkaa! Vuokatti Sportin pihapiiristä löytyvä uusi Vuokatti Areena tarjoaa erinomaiset olosuhteet jäälajeille, tästä esimerkkinä mm. keväällä 2022 järjestetyt Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit, jossa short track kilpailut käytiin juurikin Vuokatti Areenassa.

Hinta: 150€ / leiriläinen. Hinta sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen, leiriohjelman, olosuhteiden käytön, välineiden kokeilun sekä valmennuksen. HUOM! Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan samalla hinnalla.

Leiriohjelma sisältää jokaiselle osallistujalle 4-5h jääaikaa jaettuna 4:ään harjoitukseen (4 x 1- 1.15h), jäihin liittyvät oheisharjoitukset, yhteisiä luentoja sekä lihashuoltoa. Tarkempi ohjelma vahvistetaan myöhemmin!

Ilmoittautuminen päättyy ma 24.10. Leiriläisillä tulee olla oma vakuutus. Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.