Tapahtumakoordinaattoriksi Suomen Luisteluliittoon

Kiinnostaako sinua lasten ja nuorten liikuttaminen? Entäpä tapahtumien järjestäminen? Oletko joskus harrastanut luistelua jossain muodossa?

Jos vastasit yllä oleviin kohtiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Suomen Luisteluliitto tuottaa valtakunnallisia tapahtumia ympärivuotisesti, jää-, rinne- ja rullaluistelutapahtumien muodossa. Luisteluliiton tapahtumatoiminnan lippulaiva, Ice Skating Tour (IST) on valtakunnallinen luistelukiertue, jonka menestystarina jatkuu jo kolmatta vuosikymmentä. IST järjestää vuosittain yli 50 luistelutapahtumaa ympäri Suomen. Konseptiin kuuluvat koululaisluistelut sekä koko perheen luisteluillat. Koululaisluisteluissa viiletetään luokka-aste kerrallaan, energisten tour-ohjaajien tahdissa tunnin ajan. Luisteluillat ovat kaikille avoimia tapahtumia, joissa liikunnan ilosta ja fiiliksestä nautitaan koko perheen voimin illalla klo 18–20 välillä Mukana ohjelmaa myös perheen pienimmille. Kiertue toteutetaan yhdessä Suomen Taitoluisteluliiton kanssa.

Haemme nyt tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 15.4.2023 saakka. Työnkuvaan kuuluu Ice Skating Tour -tapahtumien konseptointi, myynti, yhteistyökumppanuuksien solmiminen sekä ylläpito, tapahtumaorganisaation työntekijöiden rekrytointi sekä kokonaislogistiikan järjestelyt. Työn on mahdollista jatkua määräaikaisuuden jälkeen.

Tarjoamme innostavan työympäristön, tilaa luovuudelle ja vastuuta oman työn tekemiseen sekä kehittämiseen sekä aidon mahdollisuuden osallistua myös tapahtumatoiminnan kehittämiseen. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Hakijalta odotamme:

  • Myyntitaitoa
  • Esiintymistaitoa
  • Innostavuutta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työhön
  • Kykyä tuottaa kirjallista materiaalia
  • Joustavaa asennetta työhön

Tapahtumakoordinaattorina sinulle on luontevaa pitää lankoja käsissäsi tiukoissakin aikatauluissa. Johdat innostavasti tapahtumaohjaajia sekä koko tapahtumatoimintaa. Osaat luoda ja ylläpitää menestyksekkäitä yhteistyökumppanuuksia eri sidosryhmien kanssa. Vaihtelevat työajat ja matkustaminen sopivat sinulle. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi, kuten myös digitaalisten työkalujen hallinta.

Laita hakemus sisään viimeistään 9.9.2022 mennessä. Hakuprosessi etenee jo ennen määräaikaa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, mutta tämän tehtävän sijainti on avoin/sovittavissa.

Hakemukset sähköpostilla:
Janne Hänninen, urheilutoimenjohtaja, etunimi.sukunimi(a)luisteluliitto.fi

Lisätiedot ja tiedustelut:

Janne Hänninen, urheilutoimenjohtaja, etunimi.sukunimi(a)luisteluliitto.fi tai 0405533388

Joel Vähä-Salo, toimisto- ja kehityspäällikkö, etunimi.sukunimi(a)luisteluliitto.fi tai 0505024688