Nuorten ja neo-senioreiden maailmancupin osakilpailut Seinäjoelle

Kansainvälinen Luisteluliitto ISU on myöntänyt Suomelle kaksi nuorten ja neo-senioreiden maailmancupia kilpailukaudelle 2022-2023. Maailmancupin osakilpailut järjestetään Seinäjoella kahtena peräkkäisenä viikonloppuna 26.–27.11. ja 3.–4.12.2022. Kilpailutapahtumien ohella järjestetään Seinäjoen jääurheilukeskuksella oheistoimintoja kisaviikolla.

”On todella hienoa, että saamme kansainväliset kisat jälleen järjestettäväksemme. Sen lisäksi, että saamme toimia huipputason kilpailujen järjestäjänä, on kyseessä myös suomalaisen pikaluistelun kannalta erittäin merkittävä asia, tuoda laji esille kansainvälisessä mittakaavassa. Haluamme järjestää erinomaisen kilpailutapahtuman ja hienon kokemuksen kaikille tapahtumaan osallistuville.”, toteaa urheilutoimenjohtaja Janne Hänninen.

Nuorten ja neo-senioreiden maailmancup järjestettiin edellisen kerran Suomessa vuonna 2019.