Hopealuistinfinaali ja nuorten SM-kilpailut

Kuopiossa järjestetään 5.-6.2.2022 E-, D- ja C-junioreiden Hopealuistinfinaali sekä A- ja B-junioreiden Suomenmestaruuskilpailut Lippumäen 400 metrin tekojääradalla.

Hopealuistinfinaali kilpaillaan E-nuorissa kolmen matkan ja D- sekä C-nuorissa neljän matkan yhteispisteissä. Nuorten SM-kilpailut ovat neljän matkan yhteispistekilpailu sekä B-nuorissa, että A-nuorissa. Lisäksi viikonlopun toisena päivänä kilpaillaan Hopealuistinviesti uusien sääntöjen mukaisessa formaatissa, jossa kilpaillaan sekajoukkueina yhdessä kilpasarjassa koostuen E-, D- ja C-ikäsarjojen kilpailijoista.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet kalenterissa >>

Kilpailunjärjestäjänä toimii Kuopion Luisteluseuran pikaluistelujaosto. Kaikki kilpailijat, huoltajat ja toimitsijat sitoutuvat kilpailujärjestäjän tekemiin terveysturvallisuusohjeisiin tapahtuman läpiviemiseksi.