Nuorten maailmancupin ja neo-senioreiden maailmancupin finaali

Nuoret valmistautuvat kohti tammikuun lopussa järjestettäviä MM-kilpailuja Itävallan Innsbruckissa, jossa järjestetään 22.-23.2022 nuorten ja neo-senioreiden maailmancupin finaali. Samaisella areenalla luistellaan viikon kuluttua 28.-30.1.2022 nuorten maailmanmestaruuskilpailut.

Suomen joukkueeseen kuuluvat nuorissa Laura Kivioja, Eetu Käsnänen, Alvar Muhonen ja Tuukka Suomalainen, jotka kilpailevat sekä maailmancupin finaalissa, että viikon kuluttua nuorten MM-kilpailuissa. Neo-senioreista Innsbruckin maailmancupissa mukana ovat Juuso Lehtonen, Kalle Kinnala, ja Max Kokko.

Juniorinelikon päätähtäin on MM-kilpailut, mutta maailmancupfinaali toimii hyvänä kenraaliharjoituksena kauden kohokohtaa varten. Neo-seniorit yrittävät murtautua kärkiviisikkoon kolmen luistelijan voimin, joka jo syyspuoliskon kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa Inzellissä onnistui Juuso Lehtosen toimesta.

ISU Junior World Cup Speed Skating
Innsbruck, Itävalta 22.-23.1.2022

Juniors
Laura Kivioja
Eetu Käsnänen
Alvar Muhonen
Tuukka Suomalainen

Neo-seniors
Juuso Lehtonen
Kalle Kinnala
Max Kokko

Tuloksia ja kisa-aikatauluja voi seurata ISU:n tulospalvelusta >>

ISU World Junior Speed Skating Championships
Innsbruck, Itävalta 28.-30.1.2022

Laura Kivioja
Eetu Käsnänen
Alvar Muhonen
Tuukka Suomalainen

Tulokset ja kisa-aikataulut >>