Clas Thunbergin muistokilpailut sekä Kalle Valtosen maraton & SM-ratamaraton

Pikaluistelukauden kotimaiset kilpailut jatkuvat lauantaina 8. tammikuuta järjestettävillä Clas Thunbergin muistokilpailuilla sekä sunnuntaina 9. tammikuuta järjestettävällä Kalle Valtosen maratonilla, jonka yhteydessä samalla luistellaan ratamaratonin SM-kilpailuissa.

Clas Thunbergin muistokilpailut käydään lauantaina iltakilpailuna alkaen kello 17.00 ja Kalle Valtosen maraton sunnuntaina 10.00 alkaen.

Clas Thunbergin muistokilpailut ovat samalla Nuoriso Cupin sekä Master Cupin osakilpailut ja kaikkia osallistujia suositellaan osallistumaan myös Kalle Valtosen maratonille sekä ratamaratonin SM-kilpailuun. Kalle Valtosen maratonilla on valittavana 10km, 20km ja 30km matkat, jotka luistellaan yhteislähtönä sekä SM-matkat miehille 30km ja naisille 20km.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet kilpailukalenterista:

Clas Thunbergin muistokilpailut 8.1.2022 >>

Kalle Valtosen maraton sekä ratamaratonin SM-kilpailut 9.1.2022 >>