Nuorten ja neo-senioreiden maailmancup Inzellissä

Vuoden COVID-19-pandemian aiheuttaman tauon jälkeen ISU järjestää jälleen pikaluistelun nuorten maailmancupin. Kolmiosainen maailmancup sisältää kaksi peräkkäistä viikonloppua Inzellissä Saksassa (27.-28.11. ja 4.-5.12.2021) sekä finaalin Itävallan Innsbruckissa (22.-23.1.2022). Nuorten maailmancupit kokoavat yhteen maailman parhaat juniorit sekä toimii tärkeänä ponnahduslautana alle 23-vuotiaille neo-senioreille. Inzellissä on mukana Lausanne 2020 -talviolympialaisten mitalivoittajia, menneiden mestareiden jälkeläisiä ja uusia tulevaisuuden tähtiä.

Suomi lähtee 27.-28.11. ja 4.-5.12. Saksan Inzellissä järjestettäviin nuorten ja neo-senioreiden maailmancupiin kahdeksan urheilijan joukkueella. Laura Kivioja (PoPy), Veera Lehtonen (SU), Eetu Käsnänen (HLK), Alvar Muhonen (HLK) ja Tuukka Suomalainen (HLK) ottavat mittaa maailman huippujunioreista. Neo-senioreissa mukana ovat Kalle Kinnala (TuUL), Juuso Lehtonen (SU) sekä Max Kokko (HLK). Myös Emil Ervik (HLK) valittiin kilpailuihin, mutta hän joutuu jättämään tulevan viikonlopun kilpailut väliin terveydellisistä syistä.

Kisa-aikataulut ja tulokset

Nuorten maailmancup, 27.-28.11.2021, Inzell, Saksa

Lauantai 27.11. 10.30 (Suomen aikaa)
Miehet ja naiset 1000 sekä 3000 metriä
Sekaviesti

Sunnuntai 28.11. 10.13. (Suomen aikaa)
Miehet ja naiset 500 sekä 1500 metriä
Massastartti

Tuloksia voi seurata ISU:n tulospalvelusta >>

Suomen Joukkue

Juniorit
Laura Kivioja
Veera Lehtonen
Eetu Käsnänen
Alvar Muhonen
Tuukka Suomalainen

Neo-seniorit
Kalle Kinnala
Max Kokko
Juuso Lehtonen

Valmennus ja huolto
Joel Vähä-Salo
Kimmo Kivioja