Pikaluistelijoita Inzellissä ja Erfurtissa

Pikaluistelukausi on maailmalla jo hyvässä vauhdissa, kun luistelijat valmistautuvat kohti talven kilpailukautta. Suomen maajoukkue siirtyi leiritykseen Inzelliin hyvissä ajoin jo syyskuussa, jatkaen harjoittelua huippuolosuhteissa aina joulukuun puolivälin tienoille. Maajoukkue palaa vielä vuodenvaihteessa takaisin Inzelliin harjoittelemaan aina kotimaan kauden pääkilpailuihin saakka. Pieni ryhmä A-, B- ja neoseniori-ikäisistä seurasi maajoukkueen perässä Inzelliin, josta he siirtyivät saksan Erfurtiin viikoksi yhdessä seurojen junioriluistelijoiden kanssa.

Maajoukkue on kilpaillut jo muutamissa harjoituskilpailuissa, joiden tuloksia voi seurata saksalaisesta tulospalvelusta >>

Kotimaisten seurojen juniorit harjoittelevat 17.-25.10. Saksan Erfurtissa, jossa leiri huipentuu Erfurt Race -kilpailuihin 23.-24.10. Tulokset kilpailuista tulospalvelussa >>