Oulun Iinatissa kilpailtiin SM-mitaleista

Oulun Iinatin moottoriradalla järjestetty rullaluisteluviikonloppu 14.-15.8.2021 päästiin sateisista sääennusteista huolimatta järjestämään kuivissa olosuhteissa. Kilpailujärjestäjänä toimi Oulun Tarmon luistelu- ja pyöräilyjaosto. Lauantaina 14.8. kilpailijat starttasivat ratamatkoille 200m aika-ajossa sekä yhteislähtökilpailuun. Sunnuntaina vuorossa oli rullaluistelumaraton, joka siirrettiin perinteiseltä paikaltaan Virpiniemestä Iinattiin.

SM-mitaleista ratakilpailuissa Oulussa kilpailtiin yleisen sarjan lisäksi, P16-sarjassa, sekä mastereiden 50- ja 70-vuotiaissa. Maratonilla SM-kilpailut järjestettiin yleisessä sarjassa sekä mastereiden 50- ja 70-sarjassa. Sekä radalla, että maratonilla kilpailtiin myös kansallisissa sarjoissa.

Tulokset

Rataluistelun SM ja Iinatin kansalliset 14.8.2021 >>
SM maraton ja Iinatin rullaluistelumaraton 15.8.2021 >>