Rullaluistelukilpailut elokuussa

Rullaluistelun SM-kilpailut järjestetään 14.-15.8. Oulussa. Iinatin vanha moottorirata isännöi sekä rataluistelun SM-kilpailuja lauantaina 14.8., että maratonin SM-kilpailuja 15.8. SM-kilpailut järjestetään juniorisarjoissa (16-18), yleisessä sekä mastereissa. Samassa yhteydessä luistellaan kansalliset kilpailut.

SM-ratakilpailun & kansallisen kilpailun lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet kalenterissa >>

SM-maratonin & Iinatin maratonin lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet kalenterissa >>

Järjestäjä
Järjestäjä Oulun Tarmo, https://outalupy.sporttisaitti.com/


Kakskerran lenkki Turussa on viivästynyt luistelureitillä olleen työmaan takia kesäkuun alkuperäiseltä paikaltaan elokuulle ja lenkki on määrä järjestää sunnuntaina 22.8.2021. Lisätiedot Kakskerran lenkin kilpailukutsussa >>

Järjestäjä
Turun Urheiluliitto, luistelujaosto
yhteistyössä Suomen Luisteluliitto ry