Rullaluistelua Tampereella

Tampereen Pyrinnön rullaluistelukurssi kaikenikäisille ja -taitoisille 3. – 30.7.2021 

Lauantaina 3.7.2021 klo 10 alkaa rullaluistelukurssi kaikenikäisille ja -taitoisille. Opetusta on keskiviikkoisin klo 16–17 ja lauantaisin klo 10–11. Yhdeksän opetustuntia sisältävän kurssin hinta on 60 euroa.

Opetuksesta vastaa Tampereen Pyrinnön pikaluistelun seuravalmentaja Sini Siro. Kurssilla opitaan luistelun alkeita, luistimien hallintaa ja luistelemaan taitavammin, nopeammin ja teknisemmin.

Opetuspaikkana ovat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueet, ensi sijassa Ilmailunkadun viereinen alue. Kokoontuminen bussi numero 14:n Ilmailunkatu-nimisen pysäkin lähellä. Tämä pysäkki sijaitsee Ilmailunkadun ja Heiskalankadun risteyksen tuntumassa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut valmentaja Sini Sirolle s-postiin: sini.siro ( at) ippnet.fi

Osallistujat ovat itse vastuussa vakuutuksen ottamisesta. Rullaluistelukurssille oppilas tarvitsee mukaansa omat rullaluistimet, kypärän, kyynär-, ranne- ja polvisuojat, juomapullon sekä reipasta mieltä. Rullaluistelukurssin järjestää Tampereen Pyrinnön pikaluistelujaosto