Kevätliittokokous vuoden 2020

Suomen Luisteluliiton sääntömääräinen kevätliittokokous järjestettiin lauantaina 10.4.2021, poikkeusoloista johtuen online-kokouksena. Kevätliittokokous vahvisti vuoden 2020 vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen. Lisäksi kevätliittokokouksessa julkistettiin poikkeuksellisen vuoden menestyjät.

Vuoden Valinnat 2021

Vuoden luistelija: Samuli Suomalainen, Helsingin Luistinkiitäjät
Vuoden tyttöluistelija: Laura Kivioja, Porin Pyrintö
Vuoden poikaluistelija: Juuso Lehtonen, Seinäjoen Urheilijat
Tornado malja: Seinäjoen Urheilijat
Vuoden Seura, Kalevan Malja: Helsingin Luistinkiitäjät
Vuoden uurastaja: Janne Hänninen

Kevätliittokokous päätti myöntää Pirjo Lehtiselle kultaisen kunniamerkin työstään suomalaisen pikaluistelun hyväksi. Pirjo Lehtinen jäi keväällä eläkkeelle, toimittuaan pikaluistelun parissa oman urheilu-uransa jälkeen ammattivalmentajana vuosikymmenien ajan. Suomen Luisteluliitto ja koko luisteluyhteisö kiittää Pirjoa ansiokkaasta työstään.