Hopealuistinfinaali ja nuorten SM-kilpailujen ensimmäinen kilpailupäivä lumisateessa

Nuorten kansallinen kauden pääkilpailu käynnistyi lumisaiteisessa säässä, kun C-, D- ja E-nuoret kilpailevat Hopealuistinfinaalissa ja A- ja B-juniorit nuorten SM-kilpailuissa. E-juniorit kilpailivat pikkuradalla 300 ja 500m, jossa ensimmäisen päivän jälkeen Henna Honkio (HLK) ja Erik Vuorisalo (PoPy) pitävät sarjoissaan kärkipaikkaa. D-nuoret luistelevat molempina päivinä 500 ja 1000 metriä isolla radalla, jossa ensimmäisen päivän jälkeen kärkipaikkoja hallussaan pitää Ida Holopainen (HLK) ja Elias Waldén (HTL). C-nuorissa sekä tytöissä, että pojissa kilpailu on kahden kauppaa ja kahden ensimmäisen kilpailumatkan jälkeen yhteispisteissä kärjessä ovat Meri-Vuokko Hannula (HLK) C-tytöissä ja Jeremias Heikkinen (OuTa) C-pojissa.

Nuorten SM-kilpailuissa ensimmäisen kilpailupäivän matkoina olivat 500 ja 1500 metriä. B-tytöissä pistejohdossa on Veera Lehtonen (SU) ja pojissa Alvar Muhonen (HLK). A-junioreissa Laura Kivioja (PoPy) nappasi heti avauspäivänä tukevan johdon A-tyttöjen yhteispisteissä. Juuso Lehtonen (SU) oli vahvimmassa vireessä A-pojissa lähdettäessä toiseen kilpailupäivään. B-juniorit ja A-tytöt luistelevat toisena päivänä 1000 ja 3000 metriä, A-poikien päätösmatka sen sijaan on 5000 metriä.

Ensimmäisen kilpailupäivän tulokset >>

2. kilpailupäivän aikataulu >>

2. kilpailupäivän parijärjestykset >>