Hopealuistinfinaali ja nuorten SM-kilpailut Seinäjoella

Seinäjoella kilpaillaan tulevana viikonloppuna 30.-31.1. kauden toiset kansalliset pikaluistelukilpailut. Luistelijat pääsevät kertaheitolla kamppailemaan paremmuudestaan kansallisissa arvokilpailuissa, sillä kyseessä on C-, D- ja E-nuorten Hopealuistinfinaali sekä A- ja B-nuorten SM-kilpailu.

Koronaepidemian aiheuttamista haasteista huolimatta, kilpailutapahtuma on mahdollisuus järjestää huolehtien kilpailijoiden, toimitsijoiden ja huoltajien terveysturvallisuudesta, jonka kilpailujärjestäjänä toimiva Seinäjoen Urheilijat varmistavat kaikin tarpeellisin keinoin ja johon tapahtumaan osallistuvat velvoitetaan omalla toiminnallaan myös sitoutumaan.

Hopealuistinfinaali kilpaillaan E-nuorissa kolmen matkan ja D- sekä C-nuorissa neljän matkan yhteispisteissä. Nuorten SM-kilpailut ovat neljän matkan yhteispistekilpailu sekä B-nuorissa, että A-nuorissa. Lisäksi viikonlopun toisena päivänä kilpaillaan Hopealuistinviesti uusien sääntöjen mukaisessa formaatissa, jossa kilpaillaan sekajoukkueina yhdessä kilpasarjassa koostuen E-, D- ja C-ikäsarjojen kilpailijoista.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet kalenterissa >>

Kilpailunjärjestäjänä toimiva Seinäjoen Urheilijat julkaisi kilpailutapahtumaan osallistuville ennakkotiedotteen toimintaohjeineen, joiden myötä kaikki kilpailijat, huoltajat ja toimitsijat sitoutuvat 100%:sesti korona-sääntöihin, voimme järjestää lajin kannalta erittäin tärkeät kilpailut turvallisesti.

Lue tiedote kokonaisuudessaan >>