Heerenveenin maailmancup käyntiin ilman suomalaisedustajia

Hollannin Heerenveenin kilpailukuplassa järjestetään 22.-24.1.2021 kauden maailmancupin avauskilpailu. Viikonloppuna ei kuitenkaan päästä seuraamaan suomalaisedustajien edesottamuksia, sillä Heerenveenin kuplaan jo EM-kilpailuihin liittynyt Samuli Suomalainen on sairastunut, eikä näinollen pääse osallistumaan maailmancup-viikonloppuun. Kuplassa järjestettävien kilpailujen ja sen tarkkojen terveysturvallisuussääntöjen puitteissa on kilpailijan korvaaminen toisella kilpailijalla lyhyellä varoitusajalla mahdotonta.

”Samuli on ollut kuumeessa tiistain ja keskiviikon välisestä yöstä alkaen, eikä kuume ole vieläkään laskenut. Samulin kaikki COVID-19 testit ovat olleet jokainen negatiivisia, myös kuumeen aikana. Maailmancup jatkuu viikon kuluttua samalla areenalla ja siihen pyritään taas osallistumaan.”, totesi urheilutoimenjohtaja Janne Hänninen kilpailujen alla.

ISU World Cup Speed Skating 22.-24.1.2021
Heerenveen, Alankomaat
Pe 22.1., kello 15.50 alkaen
La 23.1., kello 11.50 alkaen
Su 24.1., kello 09.45 alkaen

Aikataulut ja lähtölistat ISU:n sivuilla >>

Live-lähetyksiä voi seurata Viasat ja Viaplay-palveluissa.

Lauantain Live-lähetys kello 15.10 alkaen >>

Sunnuntain Live-lähetys kello 12.25 alkaen >>