Hopealuistinfinaali ja nuorten SM-kilpailut Seinäjoella

Hopealuistinfinaali ja nuorten SM-kilpailut järjestetään Seinäjoella 30.-31.1.2021. Koronaepidemian aiheuttamista haasteista huolimatta, kilpailutapahtuma on mahdollisuus järjestää huolehtien kilpailijoiden, toimitsijoiden ja huoltajien terveysturvallisuudesta, jonka kilpailujärjestäjänä toimiva Seinäjoen Urheilijat varmistavat kaikin tarpeellisin keinoin ja johon tapahtumaan osallistuvat velvoitetaan omalla toiminnallaan myös sitoutumaan.

Hopealuistinfinaali on E-, D- ja C-nuorten epävirallinen SM-kilpailu, joka kilpaillaan E-nuorissa kolmen matkan ja D- sekä C-nuorissa neljän matkan yhteispisteissä. Nuorten SM-kilpailut ovat neljän matkan yhteispistekilpailu sekä B-nuorissa, että A-nuorissa. Lisäksi viikonlopun toisena päivänä kilpaillaan Hopealuistinviesti uusien sääntöjen mukaisessa formaatissa, jossa kilpaillaan sekajoukkueina yhdessä kilpasarjassa koostuen E-, D- ja C-ikäsarjojen kilpailijoista.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet kalenterissa >>

Järjestävä seura

Seinäjoen Urheilijat