Suomen Luisteluliiton syysliittokokous

Suomen Luisteluliiton syysliittokokous järjestetään lauantaina 14.11.2020 klo 11.00 Seinäjoella, Hotelli-Ravintola Alman kokoustilassa, osoitteessa Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Samana päivänä käynnistyy suunnitelman mukaisesti pikaluistelun kotimainen kilpailukausi ja kokoukseen osallistuvat ehtivät siirtymään Seinäjoen tekojääradalla järjestettäviin Season Opening Race -kilpailuihin hyvissä ajoin.

Seuroja pyydetään ilmoittautumaan kokoukseen torstaihin 5.11.2020 mennessä.

Kutsu syysliittokokoukseen >>

Ilmoittautuminen syysliittokokoukseen >>

Valtakirjapohja >>

Huom! Koronaviruksesta johtuvien poikkeusolojen vuoksi suosittelemme seuroja lähettämään vain yhden henkilön paikan päälle. Kokoukseen voi seurasta osallistua myös lisäedustajia etäyhteyden kautta, joilla on puheoikeus.

Suomen Luisteluliitto ei suosittele riskiryhmiin lukeutuvia henkilöitä osallistumaan paikan päälle kokoukseen.

Liiton kokouksissa on äänivalta liiton jäsenseuroilla, joilla on oikeus lähettää kokouksiin yksi (1) äänioikeutettu edustaja sekä enintään viisi (5) lisäedustajaa, joilla on puheoikeus. Edustajien on oltava sen liittoon kuuluvan seuran jäseniä, joita he edustavat.

Seuraa edustavan osallistujan tulee kokouksessa todistaa äänioikeutensa valtakirjalla. Malli valtakirjalle löytyy viestin liitteestä.

Valtakirja toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä liittämällä tiedosto allekirjoitettuna lomakkeella pyydettyyn kenttään.

SUOMEN LUISTELULIITTO RY

Vesa Rosendahl                                                             Janne Hänninen
Puheenjohtaja                                                                Urheilutoimenjohtaja