Koulutus epäasialliseen toimintaan puuttumiseksi sekä ennaltaehkäisevään työhön

Suomen Luisteluliitto järjestää yhteistyössä Väestöliiton ja SUEK ry:n kanssa 1.9.2020 avoimen koulutuksen liiton jäsenseurojen henkilöstölle sekä kaikille luistelulajien parissa toimiville, epäasiallisen toiminnan ennaltaehkäisyyn, matalan ilmoituskynnyksen luomiseen sekä mahdollisesti ilmenevien tapausten käsittelyyn teemalla: ymmärrä, tunnista, toimi ja ennakoi.

Koulutus on avoin kaikille luistelulajeissamme toimiville, mutta erityisesti seurojen puheenjohtajia ja vastuuhenkilöitä edellytetään osallistumaan koulutukseen. Seuran vastuuhenkilö on taho, jolle seurojen jäsenet ja harrastajat voivat kertoa havaitessaan tai kohdatessaan epäasiallista käyttäytymistä.

Mikäli seura ei ole nimennyt vielä vastuuhenkilöä, tulee henkilö nimetä ennen 1.9. ja ilmoittautumaan koulutukseen alla olevan linkin kautta. Huom! Vastuuhenkilön tulee olla joku muu, kuin seuran puheenjohtaja.

Ilmoittaudu koulutukseen >>

Käytännön läheisessä koulutuksessa annetaan konkreettisia toimintaohjeita urheiluseuroille. Seuroilta saadaan arvokkaita näkemyksiä, jotka auttavat kehittämään toimintaa kohti häirintävapaata urheilua.

Koulutus alkaa 1.9.2020 kello 18.00 ja kestää noin 19.30 saakka.

Kouluttajat:Eeva Lehtinen, Väestöliitto
SUEK ry

Väestöliiton Et ole yksin -palvelussa (https://etoleyksin.fi/), jokainen voi keskustella mahdollisista häirintätapauksista ammattilaisen kanssa.

SUEKin ILMO-palveluun (https://ilmo.suek.fi/#!/) voi ilmoittaa nimellä tai nimettömästä, mikäli havaitsee rikkomuksia.