Suomalaisjuniorit vauhdissa Rullituurilla

Eestin rullaluistelun tapahtumakiertueen päätösosakilpailussa Tallinnassa suomalaisjuniorit väläyttelivät vauhtiaan paikallisia kilpailijoitaan vastaan. Helsingin Työväen Luistelijoita edustavat Urho Eklund ja Elias Waldén lähtivät kumpikin parantamaan sijoituksiaan edellisestä osakilpailusta Kuusalusta.

Urho Eklund kilpaili puolimaratonilla, jossa Kuusalussa valitettava kaatuminen jätti hänet sijalle 23. Nyt puhtaan kilpailun jälkeen Urho Eklund luisteli hienosti koko puolimaratonin sijalle 11. ja oman sarjansa (P15) sijalle 7. Eklundin loppuaika kilpailussa oli 43.22,7, sarjan voittajan luistellessa ajan 40.46,5 ja koko kilpailun voittajan porhaltaessa 37.32,9.

Elias Waldén luisteli 8,4 kilometrin kilpailun, jossa tuloksena oli voitto reilun neljän sekunnin erolla toiseksi tulleeseen. Waldénin voittoaika kirjattiin 18.16,4. Edellisessä kilpailussa Kuusalussa Waldén kilpaili vastaavassa kilpailussa 10 kilometrin matkalla, jolloin sijoitus oli koko kilpailun 3. ja oman sarjansa 2. ajalla 24.30,3.

Lisää tuloksia ja tietoja osakilpailusta voi lukea Rullituurin Internet-sivuilta >>