Juho Vaittinen Suomen Luisteluliiton palvelukseen

Juho Vaittinen aloittaa työtehtävät Suomen Luisteluliitossa 17.8.2020 tehtävänimikkeellä seurakehittäjä. Juhon työtehtäviin kuuluu Luisteluliiton jäsenseurojen tukeminen päivittäisessä toiminnassa sekä kehittäminen yhteistyössä seurahenkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.

Ennen työtehtäväänsä Luisteluliitossa on Juho kouluttautunut urheiluhierojaksi, toimien yhteistyössä eri urheilulajien ammattilaisten kanssa ja ollen pikaluistelumaajoukkueen hierojana kilpailumatkoilla sekä työskenneltyään sittemmin eri tehtävissä kaupan alalla.

Juholla on tausta myös luistelun parista, sillä hän kilpaili pikaluistelussa voittaen Suomen mestaruuksia ja edustaen Suomea mm. maailmancupin kilpailuissa.

Lisätietoja:

Urheilutoimenjohtaja Janne Hänninen

0405533388