Hopealuistinfinaali ja nuorten SM-kilpailut 2020

8.-9.2. kilpaillaan Helsingin Oulunkylässä nuorten pikaluistelijoiden kotimainen kauden pääkilpailu. Hopealuistinfinaali on E-, D- ja C-nuorten epävirallinen SM-kilpailu, joka kilpaillaan E-nuorissa kolmen matkan ja D- sekä C-nuorissa neljän matkan yhteispisteissä. Sunnuntaina kilpaillaan myös hopealuistinikäisissä seurajoukkueiden paremmuudesta Hopealuistinviestissä. Nuorten SM-kilpailut ovat neljän matkan yhteispistekilpailu sekä B-nuorissa, että A-nuorissa. Lisäksi sunnuntain päätösmatkana nuorten SM:ssä toimivat 3000 metriä B-nuorissa ja A-tytöissä sekä 5000 metriä A-pojissa ovat matkakohtaiset SM-kilpailut.

1. päivän aikataulu ja lähtölistat
Aikataulu >>
Ensimmäiset kilpailumatkat >>
Toiset kilpailumatkat >>

1. päivän tulokset
Hopealuistinfinaali ja Nuorten SM-kilpailut 8.2. >>

2. päivän aikataulu ja lähtölistat
Aikataulu >>
Lähtölistat sunnuntai, 1. kilpailumatkat >>

Järjestäjät
Helsingin Luistinkiitäjät ry & Helsingin Työväen Luistelijat ry