Samuli Suomalainen kilpailee viikonloppuna Calgaryn maailmancupissa

Pikaluistelun maailmancup jatkuu pitkän tauon jälkeen, kun vuorossa on Calgaryn osakilpailu Kanadassa 7.-8.2.2020. Laakereillaan eivät maailman huippuluistelijat silti ole levänneet, sillä välissä on kilpailtu kansainvälisesti mm. Euroopanmestaruuskilpailuissa ja neljän maaonsan mestaruuskilpailuissa, mutta toki myös suomalaisittain kotimaassa SM-kilpailuissa.

Tämän kauden toiseksi viimeisessä maailmancupin viikonlopussa Calgaryssa kilpaillaan 500, 1000, 1500 ja 5000 metrin matkoilla. Heti avauspäivänä mukana oleva Samuli Suomalainen kilpailee B-ryhmän kilpailuissa ensiksi 500, 1500 metrillä ja lauantaina vielä 1000 metrillä.

Pikaluistelulähetykset Viasatin kanavilla ja Viaplay Urheilu-palvelussa:

Perjantai 7.2. klo 21.25 pikaluistelun maailmancup Olympic Oval, Calgary, Kanada

Lauantai 8.2. klo 21.25 pikaluistelun maailmancup Olympic Oval, Calgary, Kanada