Mastereiden kansalliset sekä SAUL-SM Oulussa

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna kilpaillaan Oulussa mastereiden kansallisissa kilpailuissa sekä Suomen Aikuisurheiluliiton pikaluistelun SM-kilpailuissa.

Oulun Raksilan tekojäällä luistellaan lauantaina SAUL-SM -kilpailut, joissa kilpailumatkoina on 30-55-vuotiaiden sarjassa 500 ja 3000m sekä 60-90+ -ikäisissä 500 ja 1500m. Lauantaina on myös kansallisten kilpailujen ohjelmassa miehet ja naiset Team Sprint.

Sunnuntaina puolestaan kilpaillaan miesten ja naisten 2 km (8 kierroksen) yhteislähdössä sekä miesten ja naisten Team Pursuitissa, eli joukkueluistelussa, jossa miehillä on 12 kierrosta ja naisilla 10 kierrosta.

Aikuisurheiluliiton mestaruuskilpailujen tulokset 1.2.2020 >>
Mastereiden kansalliset, Oulu 2.2.2020 >>

Järjestäjät
Oulun Tarmo ry/luistelu- ja pyöräilyjaosto

Suomen Aikuisurheiluliitto