Luistelutapahtuma Nurmijärvellä

Pika- ja retkiluistelutapahtuma la 18.1.2020 klo 9:00 Nurmijärven kirkonkylän tekojäällä, sijaitsee terveyskeskusta vastapäätä Suojalantie 2.

Pika- ja retkiluistelijoille Nurmijärven tekojäällä on varattuna jäävuoro lauantaisin klo 8:30-10:30 ja 18.1. tapahtuma aloitetaan klo 9:00. Kaikki jäällä olevat luistelijat voivat osallistua tapahtumaan ohjauksen mukaan, omalla vastuullaan. Ryhmitytään 102-kuvioon kentän keskelle, josta purkaudutaan radalle ohjauksen mukaan. (Suomi 102-vuotias).

Ohjattu yhteisharjoitus kestää noin 15 min, eli luistellaan ensin 3 kierrosta letkassa hitaimman mukaan. Sitten aloitetaan massaluistelun harjoituslähtö, jossa lähdön osaava vetäjä. Ja ”PAM” 10-kierrosta omaan tahtiin.

Hitaat +lapset jäävät heti lähdössä valmiiksi sisäradalle, kuitenkin matkien nopeamman ryhmän luistelua. Esityksen jälkeen on mahdollista saada yksilöllistä ohjausta pika- ja retkiluisteluun.

Paikalle on kutsuttu runsaasti pikaluistelijoita ja samalla tehdään luistelupaikkaa tunnetuksi.

Tilaisuuteen tulee Luisteluliiton edustajia, Nurmijärven kunnan edustajia, Kalevan Kierroksen edustajia ja eritoten Tuusulan Tallaajia ja Suomen Ladun edustajia sekä laajalta alueelta pika- ja retkiluistelijoita.

Katso edelliset tapahtumat YouTube/ Hannu Saarinen, joka on lupautunut videoimaan tätäkin tapahtumaa.

Kentällä tavataan

Kalevi Vikman

040 776 1441

kalevi.vikman(a)elisanet.fi