World Winter Masters Games

Joukkue suomalaisia Master-luistelijoita suuntaa kohti Itävaltaa ja Innsbruckia, jossa järjestetään Mastereiden talvikisat, Winter World Masters Games.

Itävallan Innsbruck isännöi 10-19.1.2020 kolmansia Winter World Masters Games (WWMG) -kilpailuja, joka on maailman suurin talviurheilutapahtuma yli 30-vuotiaille aikuisurheilijoille. Yli 3000 henkilöä, mukaan lukien urheilijat ja vierailijat, odotetaan saapuvan kansainväliseen suurtapahtumaan, joka tuotetaan 700 vapaaehtoisen ja paikallisen väestön voimin. Mastereiden olympialaisiksikin kutsutussa tapahtumassa kilpaillaan 12 lajissa.

Suomesta pikaluistelukilpailuihin osallistuu Marja Sisso-Koriseva (Valkeakosken Haka), Outi Pinomäki (Valkeakosken Haka), Jyrki Hietanen (Valkeakosken Haka), Arvi Kallio (Oulun Tarmo), Pentti Kiiskinen (Oulun Tarmo), Jouko Lyytikäinen (Oulun Tarmo), Mika Siren (Valkeakosken Haka) sekä Vesa Visti (Helsingin Työväen Luistelijat).

Innsbruckin talvikisojen pikaluistelu alkaa torstaina 16.1. 500 ja 3000 metrin kilpailuilla. Perjantaina 17.1. on vuorossa 1500 ja 5000 metriä ja lauantaina 1000 metrin kilpailu.

Pikaluistelukilpailujen aikatauluja, lähtölistoja ja tuloksia voit seurata:
https://www.innsbruck2020.com/en/sport/speed-skating

Kilpailujärjestäjän sivut

https://www.innsbruck2020.com/en