Sprinttereiden- ja matkakohtaiset SM-kilpailut Seinäjoki 24.-26.1.2020

Ilmoittautuminen tammikuun kotimaiseen huippukilpailuun, Sprinttereiden SM-kilpailuihin on nyt avoinna. 24.-26.1. kisaviikonloppuna ratkaistaan Suomen mestaruudet sprinttereiden yhteispisteissä, sekä matkakohtaisilla matkoilla. Kilpailut alkavat perjantaina 24.1., jolloin miehet ja naiset sekä A- ja B-juniorit kilpailevat matkakohtaisissa 500 ja 1000 metrin kilpailuissa. Lauantaina lasketaan sprinttereiden yhteispisteet neljän matkan yhteistuloksen perusteella, kun 500 ja 1000 metriä luistellaan uudelleen. Lauantain kilpailupäivän päättää seurajoukkueiden Team Sprint -kilpailu, jossa kamppaillaan Suomen mestaruuksista yleisissä sarjoissa.

Sunnuntaina on vuorossa 1500 metrin matkakohtainen suomenmestaruuskilpailu miesten ja naisten sarjoissa sekä ja A- ja B-junioreissa. Lisäksi ohjelmassa on myös naisten matkakohtainen 5000 metrin kilpailu sekä miesten 10000 metrin kilpailu.

Kilpailukutsu ja tarkemmat tiedot ovat Luisteluliiton kalenterissa >>