Pikaluistelun Euroopanmestaruuskilpailut käyntiin ilman suomalaisia

Pikaluistelun Euroopanmestaruuskilpailut käydään 10.-12.1.2020 Hollannin Heerenveenissä, jotka ovat vuorovuosin yhteispistekilpailut ja matkakohtaiset kilpailut. Tällä kertaa kyseessä on matkakohtaiset EM-kilpailut, jossa mukana ovat sekä sprintterit, että yleisluistelijat. Suomalaisia ei tällä kertaa ole mukana, lähimpänä oli 500 metrin kilpailuun varasijalla ollut Miro Puolakka, joka jäi lopulta ilman maapaikkaa. Pikamatkan kotimainen kauden tilastokärki Harri Levo ei ollut mukana EM-kilpailuihin karsivissa maailmancupin osakilpailuissa kauden alussa.

ISU European Championships
Aikataulu ja tulokset ISU:n kisasivuilla >>

Pikaluistelun EM-kilpailuja Heerenveenissä voi seurata Viasatin kanavalla ja Viaplay-palvelussa

Perjantaina 10.1. kello 20.25
Lauantaina 11.1. kello 14.35
Sunnuntaina 12.1. kello 15.10