Pikaluistelun kotimainen kilpailukausi jatkuu lauantaina Helsingin Oulunkylässä

Marraskuu taittuu pian joulukuuhun, mutta vielä sitä ennen kilpaillaan pikaluistelun kansallisissa kilpailuissa Helsingin Oulunkylän tekojääradalla, jossa järjestetään Juhani Järvisen muistokilpailut ja samalla juhlistetaan TUL:n 100-vuotista taivalta suomalaisessa urheilussa ja pikaluistelussa.

Juhani Järvisen muistokilpailut ovat yksipäiväinen yhteispistekilpailu, joka on nimetty jo edesmenneen pikaluistelija Juhani Järvisen muistoksi. Juhani Järvinen oli maailmanmestari ja olympialuistelija ja edusti seuratasolla Helsingin Työväen Luistelijoita.

Lauantaina kilpaillaan pikkuradalla 300 ja 500m sekä isolla radalla 500 ja 1000m junioreiden sarjassa ja lisäksi 500 ja 1500m aikuisten sarjoissa. Kilpailut ovat samalla Master Cupin ja Nuoriso Cupin kauden toinen osakilpailu. Parijärjestys ja kilpailuaikataulu on nähtävissä kalenterissa ja tämän artikkelin lopussa.

Kilpailujen aikataulu >>

Kilpailujen parijärjestys >>