Teemu Ylänen paras suomalainen Rullituurin Tallinnan maratonilla

Rullaluistelijat kilpailivat Eestin Rullituurin päätösosakilpailussa Tallinnassa. Edellisten kilpailujen tapaan Tallinnan maratontapahtuma keräsi jälleen lähes neljä sataa osallistujaa. Osallistujilla oli valittavanaan kilpailumatkoja aina puolen kilometrin pikakilpailusta maratoniin asti.

Suomalaisittain Rullituurin osakilpailut ovat olleet suosittuja ja menestyksekkäitä. Tälläkin kertaa kovatasoisessa kilpailussa nähtiin suomalaisväriä kärkikymmenikössä, kun Teemu Ylänen (HTL) luisteli loistavasti seitsemänneksi ajalla 1.09,25. Teemu Ylänen voitti samalla M40-sarjan maratonin. Maratonin voittajaksi luisteli Gabriele Galli ajalla 1.04,31 Sairasteluista ja armeijan kiireistä johtuen Jani Virtanen ei aivan päässyt parhaimpaansa luistellen maaliin sijalla 22. ajalla 1.11,03. Maratonin muista suomalaisista Sami Juutinen sijoittui maratonilla M40-sarjan viidenneksi ja Anssi Niukkanen M40-sarjassa 18:s. M50-sarjassa kilpailivat Raimo Huovila (sija: 9.), Kari Vuorinen (sija 13.), Petri Virtanen (sija 15.) ja Timo Markkula (sija 16.). M60-sarjassa Hannu Korkiakoski sijoittu neljänneksi ja Arne K. Hansen kuudenneksi.

Puolimaratonilla miesten yleisessä sarjassa Marko Rahkonen sijoittui viidenneksi ajalla 40,03. Myös Urho Eklund jatkoi vakuuttavaa menoaan ollen neljäs P14-sarjassa ajalla 40,55.

Kymmenen kilometrin kilpailussa Elias Waldén ja Ilari Jääskeläinen luistelivat hienosti kymmenen parhaan joukkoon Eliaksen ollessa viides ja Ilarin yhdeksäs. Kumpikin osallistui lisäksi myös kahden kilometrin kilpailuun, jossa Elias Waldén sijoittui seitsemänneksi ja Ilari Jääskeläinen yhdenneksitoista.