Suomalaisväriä kansainvälisissä rullaluistelukilpailuissa Hollannissa

Helsingin Työväen Luistelijoiden suomalaisjuniorit lähtivät kesäkuun viimeiseksi viikonlopuksi Hollantiin Radboud International Inline-Skate Tournament:iin, jossa Urho Eklund, Elias Waldén sekä Viljami Ylänen kävivät ottamassa mittaa ikätovereistaan kolmipäiväisissä kilpailuissa. Kisakylinä toimivat Wervershoof ja Medemblik.

Nuoresta iästään huolimatta vahvan kisakokemuksen omaavat juniorit saivat aimo annoksen hienoja kokemuksia kansainvälisestä rullaluistelusta ja olivat tyytyväisiä kilpailu-urakan jälkeen. P10-sarjassa kilpaillut Viljami Ylänen sijoittui kahdeksanneksi, kuten myös Elias Waldén sarjassaan P12. Urho Eklund luisteli niin ikään hienosti P14-sarjassa sijoittuen viidenneksitoista. Kolmikon kilpailukausi jatkuu viikon kuluttua Helsingissä.

Virallisia tuloksia odotetaan kisajärjestäjiltä.

Järjestäjä

Radboud Inline-skating
Radboud International Inline Skate Tournament 2019
Kilpailun Facebook sivut >>