Rullaluistelun kotimaan kilpailukausi jatkuu tulevana viikonloppuna Helsingin Pirkkolassa

Heinäkuu on rullalajien sesonkiaikaa. Lauantaina 6.7. kilpaillaan FIC:n ja Junnu Cupin osakilpailu Helsingin Pirkkolan rullaluisteluradalla. Sitä ennen käynnistyy kuitenkin monilajitapahtuma SM-viikko, joka järjestetään tänä vuonna Vantaalla Tikkurilassa ja sen lähialueella. Tälläkin kertaa Roller Derby on lajina edustettuna. SM-viikon kisatapahtumia on mahdollista seurata torstaista sunnuntaihin 4.–7.7. Yle Areenassa ja TV2:lla.

Heinäkuussa rullaluistelijat suuntaavat myös Eestiin, 14.7. järjestettäviin Pärnun rullaluistelukilpailuihin, joka on osa Rullituur-kiertuetta. Rullaluistelukuukausi huipentuu Seinäjoella 27.-28.8. järjestettäviin rullaluistelun SM-kilpailuihin.

FIC ja Junnu Cup Helsinki 6.7.

Aika: 6.7.2019 klo12
Paikka: Helsinki, Pirkkolan urheilupuisto (Pirkkolantie 25).

Lisätietoja ja kilpailukutsu >>

SM-viikko 2019

SM-viikko on Suomen Olympiakomitean järjestämä urheilun monilajitapahtuma.

Tikkurilan Urheilupuisto
Urheilutalo: roller derby

Lisätietoja
www.rollerderbyfinland.com
Facebook @rollerderbyfinland Twitter @FINrollerderby

https://www.sm-viikko.fi/
Twitter:  twitter.com/SMviikko
Facebook:  facebook.com/smviikko