Maajoukkuevalinnat 2019-2020

Huippuluisteluvaliokunta on 3.6.2019 kokouksessaan valinnut maajoukkueluistelijat pikaluistelukaudelle 2019-2020. Aiemmista vuosista poiketen ei erikseen nimetä A-, B- tai nuorten maajoukkuetta, vaan 2019-2020 kaudelle on muodostettu yksi yhteinen maajoukkue.

Päävalmentaja Peter Mueller on innoissaan uuden harjoituskauden käynnistyttyä ja on erittäin luottavainen syksyllä alkavaa kilpailukautta ajatellen: ”Joukkue on mennyt valtavasti eteenpäin ja olemme voineet käytännössä jatkaa siitä, mihin edelliskesän harjoituskaudella jäätiin. Joukkue on entistä valmiimpi ja olemme voineet lisätä harjoitustehoa.”.

Maajoukkue harjoittelee muutamaa poikkeusta lukuunottamatta Helsingin ja Seinäjoen harjoituskeskuksissa. Muualla kuin Helsigissä tai Seinäjoella asuvat urheilijat vierailevat jaksoittain harjoittelemassa jommassa kummassa maajoukkuevalmennuksen johdolla. Päävalmentaja Peter Mueller sekä nuorten olympiavalmentaja Markus Puolakka ovat mukana säännöllisesti myös Seinäjoen valmennuskeskuksessa.

Pikaluistelun maajoukkue 2019-2020

Laura Kivioja
Anni Käsnänen
Emil Ervik
Antero Eskola
Jaakko Hautamäki
Kalle Kinnala
Eetu Käsnänen
Juuso Lehtonen
Miro Puolakka
Samuli Suomalainen
Tuukka Suomalainen

Harri Levo, OuTa (Harjoittelee erillään maajoukkueesta Pohjois-Amerikassa)

Lisätietoja
Urheilutoimenjohtaja Janne Hänninen
janne.hanninen(at)luisteluliitto.fi
0405533388