Jani Virtanen kilpailee Rennes:n maratonilla

Ranskassa kilpaillaan sunnuntaina 26.5. World Inline Cupin kolmas maratonkilpailu, jossa on mukana myös suomalaisväriä, kun HTL:n Jani Virtanen haastaa maailman parhaimmistoa. Kuuden osakilpailun mittainen WIC kiertää kesän aikana kuusi maraton-osakilpailua, joka starttasi maaliskuussa Espanjan Oropesa:sta ja päättyy syyskuussa Berlinin maratoniin.

18-vuotias Helsingin Työväen Luistelijoita edustava Jani Virtanen luistelee nyt ensimmäistä kauttaan aikuisten sarjassa. Jani sijoittui kesällä 2018 Belgiassa järjestetyissä EM-kilpailuissa parhaimmillaan 14:a 500m sprintissä ja EM-maratonilla Jani luisteli sijalle 26.

Tietoa kilpailusta
Kilpailun nimi: Rennes Sur Roulettes
Kaupunki: Rennes
Maa: France
Aika: 26th May 2019 
Kilpailuluokka: Class 1
Kilpailun Internet-sivut: www.rennessurroulettes.com

https://www.world-inline-cup.com/